Faqet me te vizituara shqiptare

Ne vazhdimesi te nje projekti te braktisur nga Jonian Dervishi nen faqen ranku.im, tek Shqiperia.com kemi prezantuar nje sistem te ri qe ben nje renditje te te gjithe faqeve shqiptare dhe mundesine e renditjes se faqes me te mire sipas nje kriteri vleresimi (Google Page Rank, Page Authority etj).

Sistemi ndodhet tek seksioni Webmaster tek Shqiperia.com.

Gjithashtu nje artikull shpjegues mbi parametrat e ketij sistemi ndodhet ne kete url. Pervec sistemit qe ben nje renditje te faqeve me te mira shqiptare sipas parametrave te makinave te kerkimit, kemi botuar gjithashtu dhe nje liste me faqet me te vizituara shqiptare dhe numrat e vizitave unike ne to.

Mirepres sugjerimet per permiresime apo korrigjime gabimesh!