Nje reklame e Yahoo!

Ne internet gjeta kete reklame te Yahoo! (qe me sa duket po transmetohet ne Amerike, pasi nuk e kam pare ketej.

Reklama eshte teper interesante pasi tregon fokusimin e Yahoo dhe ka nje kontrast te forte me faqen e Google. Megjithese kerkimi ne Google eshte padyshim me i miri (sipas perspektives time si perdorues), Yahoo dhe struktura e saj si portal ngelet shembull per shume faqe ne te gjithe boten.

6 Replies to “Nje reklame e Yahoo!”

  1. Eshte ceshtje kohe kur Yahoo! do te mbyllet, ose se paku do humbe rolin e saj te konsiderueshem. Struktura e faqeve si Yahoo! eshte i tejkaluar prej vitesh tashme.

Leave a Reply