Video pa fund ne faqen tuaj

Thesari i njohurive

Tek Feniksi.com, nje portal me tutorial per te gjithe entuziastet e internetit pata mundesine te shkruaja nje tutorial te thjeshte mbi YouTube API dhe krijimin e nje faqeje me video.

Nje prezantim i faqes se krijuar eshte tek kjo adrese. Scripti praktikisht lejon shikimin e nje numri te pakufizuar videosh ne faqen e cdo kujt pa hostuar asnje video. Videot lidhen njera me tjetren duke krijuar faqe unike qe mund te sherbejne per te rritur trafikun e faqes suaj, apo dhe per te marre ca “kele” nga Google Ads.

Per artikullin e plote duhet te vizitoni feniksi(n).com

9 Replies to “Video pa fund ne faqen tuaj”

  1. Po llogjika me “YouTube Api” nuk mund te perdoret per faqe te tjera qe transmetojne video, si MetaCafe, Vimeo etj? Apo tutoriali eshte specifik per YouTube?

  2. Ky eshte tutorial specifik per YouTube API. Shume faqe te Web 2.0 kane dhe API per thirrje te ndryshme, por kjo varet nga politikat e faqes. Aktualisht YouTube ka nje API pa asnje restriktim, ka dhe kompani te tjera qe te limitojne ne numer vizotash ne dite (si psh Flickr, shih fotot flikr tek shqiperia.com/foto/) e te tjera.
    Nese ke ndonje merak per ndonje faqe specifike, me thuaj Einar t’i hedh nej sy

Leave a Reply