Statistika Browsera (Klikoni mbi imazhin per nje pamje me te qarte)

Duke kontrolluar disa statistika te nje faqeje te re ne Google Analytics vura re qe statistikat tregojne akoma qe browseri me i perdorur ne internet eshte Internet Explorer. Dominimi i tij vjen duke pasur pothuaj 50% te trafikut dhe perqindja tjeter eshte e ndare mes Firefox, Google Chrome e te tjere lundrues te panjohur ne mase.

Ka nje perceptim mes webmasterave qe lundruesi me i perdorur mund te jete Firefox, por realiteti tregon te kunderten