Pershendetje,
Me leshimin e faqes se re tek shqiperia.com do donim te aktivizonim dhe gjalleronim seksionin e pyetje-pergjigjeve (http://www.shqiperia.com/pyetjepergjigje)!
Praktikisht cdo anetar i rregjistruar mund te beje nje pyetje dhe anetare te tjere te pergjigjen.

Per cdo pyetje do merrni 4 pike. Per cdo pergjigje merren 2 pike, per cdo pergjigje te sakte merren 10 pike. I pari qe arrin 1500 Pike (do e shihni qe eshte e lehte per t’i arritur), merr nje domain falas! I dyti nje domain .com dhe (i fundit nje domain .info).

Pyetjet duhet te jene me nje fare llogjike (pyetje me sens) dhe jo cdo lloj informacioni i pavlere do lejohet!