Facebook.com mund Google persa i perket vizitave

Hitwise njofton se Facebook.com kalon Google.compersa u perket vizitave ne javen qe perfundoi me  13 Marss. Nuk eshte hera e pare qe Facebook kalon Google ne trafik. E njejta gje ka ndodhur dhe ne prag festash si ne prag te Krishtlindjeve dhe vitit te ri 2009. Megjithate keto jane shenjat e para qe Facebook kalon ne vizita gjigandin e kerkimit ne dite normale trafiku.

Trafiku i vizitave per daten 13 Mars 2010, per vizitoret ne US
Trafiku i vizitave per daten 13 Mars 2010, per vizitoret ne US

Trafiku tregon te dhena mbi Google.com dhe jo per sherbimet e tija si Google Mail, Google News e te ngjashme. Gjithashtu statistikat jane referuese dhe ato bazohen vetem mbi trafikun ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes

6 Replies to “Facebook.com mund Google persa i perket vizitave”

  1. E lexova shpejt e shpejt dhe kuptova se statistikat jane te bazuara vetem ne USA! Neyse, mendimi im eshte se sado qe ne disa dite te caktuara google edhe mund te “mposhtet” me ndonje perqindje sado te vogel nga fb, nuk besoj kurre se do ta kaloj ne vizita ate.

    Per vete mendoj se heret a vone FB do te bie nga froni siq kan rene pararendeset e saj ne fushen e “rrjeteve shoqerore” kurse per google … eshte e pamundur qe te parashikohet per nje gjigand te tille.

Leave a Reply