7 Replies to “Kush tha se personat IT nuk jane sportiv!?”

  1. Ha ha ha ha…cfare behet per nje bast…ajo shtange ishte 80KG dhe ato duart jane thjesht per arsye sigure…:)Nuk mbajne gje perndryshe shtanga do te ikte shtrember…

Leave a Reply