Sic e dini ka disa kohe qe diskutimet ne Twitter mes shqiptareve po behen duke perdorur dhe Tagun #shqip. Nese dikush deshiron te vendose ne faqen e tij nje script qe shfaq te gjitha keto diskutime atehere mund te perdore kete kod te nje Widget nga Twitter:

<script src="http://widgets.twimg.com/j/2/widget.js"></script> <script type="text/javascript">// <![CDATA[
new TWTR.Widget({
  version: 2,
  type: 'search',
  search: '#shqip',
  interval: 5000,
  title: 'Twitteristat shqiptare #shqip',
  subject: '#shqip',
  width: 200,
  height: 600,
  theme: {
    shell: {
      background: '#48524c',
      color: '#ffffff'
    },
    tweets: {
      background: '#ffffff',
      color: '#444444',
      links: '#1985b5'
    }
  },
  features: {
    scrollbar: false,
    loop: true,
    live: true,
    hashtags: true,
    timestamp: true,
    avatars: true,
    behavior: 'default'
  }
}).render().start();
// ]]></script>

Nese deshironi nje script te ngjashem te personalizuar, atehere mund ta shtoni duke vizituar: http://twitter.com/goodies/