Nje fakt interesant, Twitter nuk indekson te gjitha rezultatet ne kerkimin e tij. E thene ndryshe, ne rezultatet e kerkimit ne Twitter, disa perdorues jane teresisht te perjashtuar. Kete gje e vura re sot (dhe me ndihmen e @eklips) teksa shihnim disa llogari qe permendinin tag #shqip por nuk dilnin ne kerkimin e Twitter.

Disa perdorues te rinj, nuk indeksohen ne Twitter. Mesa duket kriteri i indeksimit eshte “mosha” e llogarise. Ashtu sic permendet ne faqen e ndihmes se Twitter:

This is more likely affecting you if you’re a new user (with an account less than a couple of weeks old).

Megjithate 2 llogari qe testuam ishin teper te vjetra.
Nese doni te dini nese postimet tuaja indeksohen, atehere shkruani: from:llogariaJuaj ne kerkimin e Twitter. Nese do te merrni rezultat nga Twitter, atehere te gjithe mund te lexojne dhe kerkojne cicerimat tuaja.

From:User Twitter