Per te ofruar nje sherbim akoma me te mire, mendova te instaloj nje version me te mire te scriptit te shkurtimit te URLve te Blog.shqiperia.com dhe per cdo kend qe deshiron ta perdore ne blogun personal.

Adresa tani e tutje do te jete: http://port.al/s/ (per ti hapur rruge zhvillimeve te tjera nen port.al.

Nese dikush deshiron te perdor API, atehere duhet perdorur adresa e meposhtme qe kthen URLne e shkurtuar:

http://www.port.al/s/yourls-api.php?action=shorturl&url=http://shqiperia.com&format=simple

Sistemi i ri mundeson statistika si me poshte:

Statistika Trafiku

Statistika Trafiku

Burimi i trafikut

Burimi i trafikut

Origjina e Trafikut

Origjina e Trafikut

Nese dikush deshiron ta aktivizoje automatikisht postimin e artikujve ne Twitter ne Blogun e tij duke perdorur shkurtuesin port.al/s/ atehere duhet te instaloje kete WordPress Plugin:  YOURLS: WordPress to Twitter

Konfigurimi eshte teper i thjeshte:

Konfigurim i Yourls API per tu perdorur me Port.al

Konfigurim i Yourls API per tu perdorur me Port.al

Per te pare statistikat e linkut tuaj, duhet te gjeni URLne e shkurtuar fillimisht, psh:
http://port.al/s/o dhe ta shkruani ne Browser me nje + nga prapa:
p.sh: http://port.al/s/o+

Per webmasterat qe jane te interesuar te dijne lajmet me te klikuar, mund te publikojme lajmet me te vizituara here pas here.