Te gjithe pretendojne qe ata qe shkarkojne filma, kenge e skedare te ngjashem ne internet demtojne rende industrine mediatike! Apo jo?

GABIM!

Sipas nje studimi nga Frank N. Magid Associates dhe te publikuar tek AdAge, “perdoruesit e sherbimeve Pike-me-Pike (P2P) ndjekin 34% me shume filma ne kinema, blejne 34% me shume DVD dhe marrin me qera 24% me shume filma se perdoruesit mesatar te internetit.”

P2P users are important to the revenue model of traditional media and entertainment companies.

P2P users are important to the revenue model of traditional media and entertainment companies.