Zakonisht nuk shkruaj per te cituar nje apo dy faqe, por kesaj rradhe duhet te shenoj qe http://albpelasgian.blog.al/ ka shkrime fantastike dhe nxis qe te gjithe webmasterat qe te krijojne nje link per tek kjo faqe. Artikuj te tille ne anglisht jane shume te nevojshem per te treguar historine tone, versionin tone mes qindra versioneve te komshinjve pretendues.