Duke qenë se Twitter po rritet çdo ditë dhe interesi i shqiptarëve herët a vonë do të drejtohet dhe drejt kësaj platforme “marketuese”, vendosëm që të aktivizojmë dhe një llogari zyrtare të portalit www.shqiperia.com. Nën këtë llogari po publikojmë dhe artikuj nga faqet e tjera tona si: www.gossip.al, www.fushata2009.com, vip.shqiperia.com dhe ne te ardhmen dhe projekte te tjera.

Sistemi përdor një publikim në çast të shkrimeve dhe mbështetet mbi http://port.al për shkurtimin e URLve

Për të gjithë ata që dëshirojnë të ndjekin Shqiperia.com në Twitter, adresa është www.twitter.com/ShqiperiaCom.

Një tjetër adresë interesante për të ndjekur është dhe www.twitter.com/blogshqip ku mund të njoftoheni me shumë artikuj interesantë nga Blogosfera Shqiptare.