Host.al

Host.al

Aktualisht domainet shqiptare nuk kane nje strukture kontrolli nese nje domain eshte i lire apo jo (Whois Server). Per te lehtesuar procesin e kerkimit te gjetjes se nje emri te pershtatshem, kemi krijuar nje Databaze ku ndodhen te gjithe domainet e rregjistruar nen .al.

Duke klikuar KETU ju mund te kontrolloni per lirshmerine e nje domaini nen .al.

Nje databaze e te gjithe siteve eshte publikuar gjithashtu nen kete adrese: http://www.host.al/html/domain/showall/

Prej disa kohesh përditesimi i kesaj databaze me domainet e fundit ka qene i avashte. Kemi zgjidhur problemet dhe tani sistemi do te tregoje te gjithe domainet e rregjistruara .al me nje vonese prej disa oresh.