Eshte publikuar reklama e Ice Age 3, Arriten Dinosauret. Reklama (trailer) dicka me shume se 2 minuta jep nje prezantim te aventures se rradhes se Sid, Manit dhe Diegos.

Ndryshe nga pjeset e tjera, qe fillonin me ketrin Scrat dhe lendet e tij, kjo reklame fillon me nje dinosaur qe vjen ne kohen e ftohte te Ice Age dhe merr me vete Sid. Per te shpetuar Sid, Mani, Eli dhe Diego shkojne ne nje zone te panjohur duke zbuluar rruges dinosaur ne nje xhungel tropikale.

Filmi eshte pjesa e trete e serise Ice Age, drejtohet nga Carlos Saldanha dhe zerat jane teRay Romanos, John Leguizamos, Denis Leary ne rolet e 3 miqve, Manfred (Mani), Sid dhe Diego. Filmi pritet te dale ne kinemate amerikane me 1 Korrik dhe ne te luajne dhe Queen Latifah dhe Seann William Scott.

Per te pare trailerin dhe komentuar klikoni ketu