Tani cdo kush mund te rregjistroje .tel domain.

Domaini .tel eshte pak i ndryshem ne strukture nga domainet e tjera si .com, .al etj. Ai nuk permban nje faqe te mirefillte, por vetem nje informacion kontakti mbi poseduesin e tij.

Ne kete menyre, ky domain eshte nje “must have” per te gjitha firmat e medha. Ne vend qe nje klient te mbaje mend numrat e telefonit, emrat e domaineve apo adresat e emailit te kesaj firme, ai mban mend vetem emerfirme.tel. Duke aksesuar kete domain ne internet, atij i dalin perpara te gjitha mundesite e kontaktimit me kete kompani.

Nder fushat kryesore dallojne,

  • kontakti i celularit
  • telefoni i punes
  • adresa email
  • website

etj

Por nuk mungojne dhe informacione te tjera qe shtohen lehtesisht si:

  • kontakti skype
  • facebook
  • linkedin

etj

Shembull i paraqitjes se nje informacioni nen domainin .tel

Shembull i paraqitjes se nje informacioni nen domainin .tel

.tel domain commercial

Domaini mund te rregjistrohet dhe nepermjet www.host.al per vetem 12 Euro ne vit.