Nisur nga nje inisiative e O. Molit te Zeri Yt dhe Romeos tek Blogu i tij per sugjerimin e te gjithe webmasterave per te aplikuar Trackbacks per postimet ne bloget e tyre, po i rikthehesha nje shkrimi qe lexova para ca kohesh. Shkrimi tregon eksperiencen e nje personi me Trackbacks dhe Web-Spam dhe titullohet: “Spammers Spoil the Trackback”.

Personalisht po mendoj te abstenoj perkohesisht nga kjo inisiative per te pare si do shkoje. Sukses djema!